URL Bank
Image default
Home and Garden

Is eiken meubilair van goede kwaliteit?

Het antwoord is een volmondig absoluut! Eikenhout is een uitstekend hout om meubels van te maken. Het is sterk, duurzaam, en bestand tegen dagelijkse slijtage. Het is ook van nature mooi en hoeft niet per se gebeitst of geverfd te worden. Nog belangrijker is dat eiken veelzijdig is. U kunt vrijwel elke ontwerpstijl in een huis verwerken met eiken meubelen. Omdat het zo tijdloos is, zult u uw meubels van eikenhout zo lang kunnen houden als u zelf wilt. De meeste huiseigenaars hunkeren naar stukken waarvan zij erop kunnen vertrouwen dat ze voor altijd in hun leven zullen blijven, en eikenhout is precies wat u nodig hebt.

Waarom eiken meubelen kopen?
Eikenhout is niet voor niets een van de populairste houtsoorten voor meubels. Het is overvloedig en betrekkelijk betaalbaar. Maar ondanks zijn bereikbaarheid is het duurzaam, zwaar, en biedt het een mooie nerf. Wanneer fabrikanten en bouwers meubelen van eikenhout maken, is het resultaat aanzienlijk steviger dan wanneer zij andere hardhoutsoorten, zoals neuken, gebruiken. Het is perfect voor actieve gezinnen die een zekere ruwheid kunnen verwachten, want het kan wel tegen een stootje. Tenslotte vlekt eiken goed, en het kan met een blank urethaan gecoat worden – waardoor het zijn natuurlijke schoonheid tentoon zal spreiden.

Waarom zijn eiken meubelen zo populair?
Salontafels, eikenhouten eettafels, en bureaus kunnen snel vergaan wanneer zij van andere, minderwaardige houtsoorten gemaakt zijn. Maar dat is niet het geval met eikenhout. Maar duurzaamheid is niet de enige reden waarom eiken meubelen zo populair blijven. Het heeft een poreus oppervlak, waardoor het ideaal is om gebeitst te worden – wat nog meer mogelijkheden biedt om het toch al prachtige uiterlijk te verbeteren. Tenslotte blijft eikenhout in populariteit toenemen door de opkomst van langere werktijden en drukke levensstijlen. Wij willen meubelen die gemakkelijk schoon te maken zijn, en eikenhout voldoet aan die eis.

https://www.tafels99.nl/