URL Bank
Image default
Services

Investeren en beleggen in vastgoed

Start nu met het investeren of beleggen in vastgoed. Dit doet u bij Center Parcs Vastgoed uit Goes in Zeeland. Center Parcs is al meer dan 50 jaar een sterk merk in ons land en omstreken. Hierdoor weet u zeker dat u investering of belegging veilig is bij het bedrijf. Ze hebben verschillende vakantiehuisjes in parken waar u uit kunt kiezen.

Het beleggen of investeren in vastgoed

Het investeren of beleggen in vastgoed gaat op een makkelijke manier, daarnaast wordt u altijd goed geholpen. De experts nemen u mee inde beginstappen van het investeren en beleggen in vastgoed, dit kan soms ingewikkeld lijken. Daarom wordt u goed begeleid door de experts. De vakantiehuisjes staan op verschillende parken en vallen in verschillende prijsklasse. Zo vindt u altijd een huisje dat bij uw budget past. Door te investeren in het vastgoed van Center Parcs ontvangt u elk kwartaal een vaste huuropbrengst, ongeacht de bezetting van uw huisje. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken om bijkomende kosten zoals bijvoorbeeld schade, onderhoud of verzekeringen. Bij Center Parcs Vastgoed kiest u voor zekerheid. Het bedrijf garandeert u zorgeloos beheer en onderhoud en een huurcontract van 15 jaar. De vakantiehuizen waarin u kunt investeren zijn gevestigd in Nederland, België, Duitsland of Frankrijk. Het belangrijkste is dat het huisje uw eigendom is. Bekijk nu de vakantiehuisjes en neem contact op met een van de experts om met de investering van start te gaan.

Neem contact op met de experts

Bent u geïnteresseerd in het investeren of beleggen in vastgoed? Neem dan nu contact op met het bedrijf. Dit doet u door een e-mail te sturen naar het bedrijf, daarnaast is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen. De experts helpen u verder en begeleiden u in het proces van het investeren en beleggen in vastgoed.