URL Bank
Image default
Household

Je huis vertrouwd kopen in Borne bij Marcel Kon

Huis Kopen in Borne? Bel Marcel Kon!

Hoe handig zou het zijn als je op zoek bent naar een huis in Twente en het liefst zaken wilt doen met één makelaar? Bij Marcel Kon makelaars zijn helemaal thuis in Twente! Met kantoren in Enschede en Borne bestieren we de Twentse woningmarkt en hebben we een uitstekende dekking met onze diensten in verschillende regio’s zoals Enschede, Hengelo, Almelo, Tubbergen, Reutum, Delden, Oldenzaal en natuurlijk Borne. Wil je een huis kopen in Borne? Zoek dan niet verder en neem direct contact op met ons kantoor via info@marcel-kon.nl of bel 074 – 266 22 25.

Een korte introductie van Marcel Kon

Op zoek naar je droomhuis met het juiste advies en altijd persoonlijk contact met een specialist. Bij Marcel Kon doen we zaken op de Twentse nuchtere manier. We staan altijd voor je klaar en zijn vooral goed bereikbaar. Onze medewerkers pakken zaken gelijk op en dat kunnen onze klanten heel erg waarderen. Bekijk vooral eens onze recensies op Funda en Google voor een impressie van klanten die je voorgingen.

Alle expertise in huis

Een ander sterk eigenschap van Marcel Kon makelaars is dat we alles in huis hebben. En daarmee bedoelen we ook alles. Want mede-eigenaar Marcel Kon heeft decennia ervaring in de vastgoed. Daarmee is ons kantoor uitstekend geschikt om ook zakelijke klanten van dienst te zijn op het gebied van bedrijfsvastgoed koop en verkoop, maar ook het verhuren van kantoorpanden en zakelijke ruimtes en/of gebouwen. Wij bezitten het vastgoed certificaat en hebben onze bedrijfsvastgoed ook staan op Funda Business. Lees meer info over onze bedrijfsmakelaar.

Erkende woning taxateurs voor regio Enschede, Borne, Hengelo en Almelo

Om de waarde van je huis te weten kun je deze laten taxeren voor een makelaar. Belangrijk is dat dit gebeurd door een makelaar met de juiste kennis in huis én die zich ook regelmatig laat scholen om altijd op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen in de markt en wet- en regelgeving. Wil je het taxatierapport gebruiken voor een financiering, dan moet het aan meerdere strenge eisen voldaan.

Gelukkig kun je al dit soort zaken laten regelen door de erkende taxateurs bij Marcel Kon in Enschede of Borne. Wij zijn aangesloten en erkend NWWI taxateur en dat betekent dat wij volwaardige gevalideerde rapporten moeten schrijven voor het huis. Deze zal geaccepteerd worden door alle geldverstrekkers in Nederland én geeft je een eerlijk en deskundig waarderapport omtrent de waarde van je huis. Zo kun je goed kijken of het een juiste stap is om je huis nu te verkopen of om toch even te wachten. Maar is het ook raadzaam een woning te laten taxeren die je graag wilt kopen. Want dan weet je of de waarde van het huis ook daadwerkelijk klopt. Dit is vooral handig als je een biedstrategie wil toepassen. Hier vertellen we je natuurlijk graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Waarom kiezen voor een makelaar in Twente?

In deze verhitte woningmarkt waar huizen boven de vraagprijs worden verkocht zul je waarschijnlijk denken wat de meerwaarde is van een makelaar. Goede vraag! Maar de meerwaarde van onze makelaars is dat wij alle huizen objectief en onafhankelijk beoordelen op belangrijke onderwerpen en thema’s. Wij laten ons niet leiden door het hart, maar met ons hoofd. Met deze kennis kun jij gebruik maken van veel expertise bij het aankopen van een huis. Wij bieden je een betere onderhandelingspositie en zal je uiteindelijk dus veel geld besparen dan kosten.

Huis kopen in Borne met een NVM makelaar

Vertrouwd en veilig zaken doen doe je met een NVM verkoop- en aankoopmakelaar. Bij Marcel Kon ben je in goede handen. We letten op alles en geven je deskundig advies waar je echt wat aan hebt zodat je niet een miskoop doet. We beoordelen deskundig de staat van onderhoud op zwakheden en andere details die jij als koper gauw over het hoofd zou zien. We onderhandelen volledig in jouw naam ( en met jouw toestemming ) over prijs, opleveringsvoorwaarden en opleverdata. Je bent volledig ontzorgt en dat is fijn.

Het team van Marcel Kom Makelaars Borne & Enschede staat je bij met raad en daad. Loop gerust binnen bij één van onze kantoren of neem contact met ons op via telefoon, mail of chat en blijf als eerste op de hoogte voor nieuwbouw in Borne.

https://www.marcel-kon.nl/