URL Bank
Image default
Travel

Glamping in Slovenië

Wat heeft Slovenië dat andere vakantielanden niet hebben? Nou.. een unieke combinatie van rust en activiteiten, overweldigende landschappen en een rijke cultuur. Geen wonder dat Slovenië elk jaar meer vakantiegangers mag verwelkomen.

In Slovenië vind je grandioze valleien, prachtige meren en lieflijke dorpjes. Wat ook helpt om het land aantrekkelijk te maken is het klimaat. ’s Zomers mag je hier een temperatuur van tussen de 25-30 graden verwachten. Perfect vakantieweer!

Over glamping

Glamping in Slovenië betekent kamperen in een prachtige omgeving, maar dan omringd door luxe. De camping waar je verblijft is tot in de puntjes verzorgd en ook jouw accommodatie is perfect. Alles staat al gemeubileerd en al voor je klaar als je aankomt.

Waar ga je heen tijdens je glamping-vakantie in Slovenië

Natuurlijk wil je een beetje luieren en genieten van al die luxe op de glamping. Maar Slovenië smeekt erom ontdekt te worden. Bezoek Kranj, aan de voet van de alpen. Hier kun je heerlijk hiken, of met een kajak de rivier Sava leren kennen. En wat dacht je van Mozirje, het mekka voor wie houdt van buitensporten als rafting, canyoning en speleologie.

Ga een dagje richting de Kroatische grens om het bekende hertenreservat Podcetrtek te ontdekken. En als je er toch bent, bezoek je gelijk het biosfeerreservaat van Kozjansko. Dit park is zo uniek, dat het op de UNESCO Werelderfgoedlijst terecht is gekomen.

Veel te doen

Er is zó veel te zien en te ontdekken in Slovenië, dat we het hier allemaal niet kunnen opnoemen. Ontdek het gewoon allemaal zelf. Begin je reis echter met een goede voorbereiding, door je glamping in Slovenië alvast te reserveren. Dat doe je heel eenvoudig via www.glampings.nl. Via deze site boek je in een paar klikken. Maar belangrijker: als je via www.glampings.nl boekt weet je dat je in Slovenië terecht komt op een echte top glamping.