URL Bank
Image default
Food and Drink

Een exclusief restaurant in de omgeving van Doesburg

Heerlijk eten met streekgerechten uit de regio

Wanneer u in de direct omgeving van Doesburg een leuk restaurant zoekt dan is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen bij de Kommensaal. Dit restaurant is bijzonder door zijn unieke ligging midden in een natuur recreatieterrein met veel toeristen waar je direct al het vakantiegevoel van krijgt. Maar ook het pand is uniek als de gezellige inrichting van dit restaurant. Je kunt er binnen en buiten eten waarbij er binnen verschillende ruimtes aanwezig zijn waar je van de heerlijke streekgerechten kunt genieten. Wanneer u bijvoorbeeld met een groter gezelschap wilt komen dan is dit ideaal want u heeft dan ook alle privacy. Buiten zijn er verschillende terrassen waar u heerlijk kunt zitten en genieten van de mooie omgeving. 

Een bruiloft of een feestje geven?

Jazeker wanneer u een bruiloft of een ander feest wilt geven dan zijn er veel mogelijkheden bij de Kommensaal. Zo kunt u kiezen uit verschillende zalen waar het feest kan plaatsvinden. Natuurlijk is er voldoende ruimte voor een band of DJ en bovendien ook voldoende ruimte om te eten en te dansen. Regelmatig worden er feesten gegeven en de Kommensaal is goed voorbereid op uw komst. Heeft u zelf specifieke wensen t.a.v. uw feest dan kunt u dit goed bespreken met het personeel die er altijd iets speciaals van willen maken.

Zakelijke activiteiten

De kommensaal is ook voor bedrijven in de regio of daarbuiten een perfecte locatie om te vergaderen of een andere bedrijfsactiviteit. Zo kunt u hier in samenspraak met verschillende activiteiten die buiten en binnen plaatsvinden teambuilden. Denk hierbij aan watersport of andere sportieve activiteiten gecombineerd met een lunch of diner. Maar ook kunt u een klantendag bij de Kommensaal organiseren