URL Bank
Image default
Travel

Comfortabel kamperen in Nederland? Boek een glamping

Kamperen is superleuk. Vanaf het moment dat je ’s ochtends je ogen opendoet ben je al helemaal in de vakantiestemming. Lekker met een kop koffie voor de tent, kijken hoe de wereld langzaam tot leven komt. Het traditionele kamperen heeft echter één nadeel: het is zo’n gedoe.

Je moet niet alleen een bestemming kiezen, je moet er met een volgepakte auto naartoe. En als je dan eindelijk aangekomen bent, moet je zelf je tent opbouwen. En ja, natuurlijk ben je de scheerlijnen vergeten, of zijn de haringen krom. Zucht.

Zou het niet mooi zijn als je tent al helemaal voor je klaar staat? Dat je alleen je koffer maar in de slaapruimte hoeft te gooien en lekker kunt chillen? Oh, en dan ook graag een bed dat beter ligt dan het oude luchtbed. En liefst een eenvoudige keuken met koelkast.

Glamping: de droom wordt werkelijkheid

Je bent niet de enige die graag wat meer luxe wil tijdens het kamperen. Wie het eerst woord bij daad voegde is onbekend, maar glamping wordt elk jaar populairder. Kies je voor een glamping in Nederland, dan kies je voor een ruime safaritent, een lodge of iets bijzonders als een tipi of boomhut. Helemaal ingericht om jullie vakantie zo fijn mogelijk te maken.

Jullie glamping accommodatie staat op de betere campings van Nederland. Dus je zit niet alleen in een hele fijne tent, maar je kunt ook gebruik maken van alle faciliteiten. Denk aan een restaurant, fietsverhuur en sportfaciliteiten. Ook aan de kinderen wordt in Nederland op de glamping gedacht. Want wat is een kampeervakantie zonder zwembad en een animatieteam dat voor allerlei avonturen zorgt?

Glamping? Waar dan?

In Nederland zijn glampings verspreid over het hele land. Van Friesland tot Limburg! Maar je vindt ze ook allemaal op één plek. Waar? Op www.glampings.com. Bezoek de site, kies je favoriete glamping in Nederland, check de beschikbaarheid en boek direct, zodat jullie volgende vakantie tot in de puntjes geregeld is.