URL Bank
Image default
Attractions

Ballonvaart in Sint-Niklaas

Een ballonvaart Sint-Niklaas inboeken is helemaal niet zo moeilijk. Één telefoontje of mailtje naar C-Air en wij plannen direct je ballonvaart in. Al deze ballonvaarten vertrekken vanop de grote markt in Sint-Niklaas een prachtige plaats om te vertrekken. Voor dit gebeuren mag je rekenen op een 4 tal uurtjes, voor de ballonvaart op zich mag je rekenen op 1 uur. Wij begeleiden je van A tot Z in heel dit gebeuren.

Voor wie is de ballonvlucht geschikt

Een ballonvlucht is voor iedereen geschikt, zowel een romantisch koppel als een gezin. Verkies je een teambuilding voor je bedrijf, ook dit is mogelijk. Zit je nog met vragen, stel ze dan gerust aan iemand van onze mensen. Wij leggen je met plezier alles uit over het ballonvaren.

Andere regio’s bijvoorbeeld een ballonvaart boven Antwerpen

Is het mogelijk om in iedere regio ballonvaarten in te plannen? Ja dit is perfect mogelijk, C-Air organiseert jouw ballonvlucht in alle regio’s van Vlaanderen. Zelf voor Antwerpen hebben wij een specifieke website waar je even een kijkje op kan nemen:

www.ballonvaart-antwerpen.be

Naast Antwerpen zijn we uiteraard ook actief in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Limburg en Vlaams-Brabant.

 

Luchtballon kopen

Verkies je om toch geen ballonvaart te boeken, maar om direct een luchtballon te kopen. Ja, ook dit is mogelijk.

Een luchtballon is een prachtig medium om je bedrijf te promoten. Je kan een spandoek op een luchtballon plaatsen, maar je kan eveneens een volledige luchtballon in je eigen kleuren en vormen bestellen. Als je een luchtballon wil kopen, is er één adres C-Air ballonvaarten.

Neem even contact met ons op en wij helpen je graag verder om voor jouw een prachtig ontwerp te maken. C-Air is de dealer van de Benelux van het Frans ballonmerk ‘Chaize balloons’. Je vraagt je natuurlijk af als je een luchtballon wilt kopen wat kost het totale plaatje dan? Wel, een luchtballon heb je al vanaf 25.000 euro en uiteraard gaat dit reeds tientallen jaren mee.

https://www.cair-ballonvaart.be